Disclaimer en copyright

Deze gebruikersovereenkomst bevat de bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de informatie en diensten aangeboden door de site.
De gebruiker  - in welke hoedanigheid ook – van de site en van de diensten die door de site aangeboden worden, wordt geacht ingestemd te hebben met bepalingen van deze gebruikersovereenkomst.

Crefi vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de onjuistheid of tekortkomingen in de gegevens op deze site.
Dit geldt zowel voor informatie die de crefi vzw zelf op de site plaatste, als voor de informatie afkomstig van gebruikers.

Incorrecte gegevens of tekortkomingen op deze site geven geen recht op enige financiële of andere schadevergoeding. Crefi vzw is niet aansprakelijk ten aanzien van gebruikers en derden voor mogelijke geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving of eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, compileren, schrijven en interpreteren van informatie.

Crefi vzw behoudt zich het recht voor op elk moment verbeteringen en/of wijzigingen door te voeren op de site en aan alle data die zich hierop bevinden.

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van crefi vzw.

       
             u bent hier            

crefi vzw

stiekem toch een Vlaamse Jeugddienst

 

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Crefi vzw, Vlaamse jeugddienst, opgericht door de Gezinsbond vzw

© 2014 crefi vzw — website door vliegwerk