Zomerkampen & Speelweken

Een creatieve zomer voor 4- tot 18-jarigen

In de zomervakantie van 2014 zullen meer dan 1500 kinderen van 4 tot 18 jaar genieten van maar liefst 50 uitdagende en creatieve kampen en speelweken. Tijdens deze kampen en speelweken worden de deelnemers dag na dag ondergedompeld in het thema waar ze voor kiezen, en dit via kwalitatieve, leeftijdsgerichte activiteiten.

Zomerkampen

Ieder zomerkamp heeft zijn eigen, eigenzinnige thema. Deze loopt als rode draad door een week vol spelen en andere activiteiten. Een Crefi zomerkamp gaat door in een vakantiehuis waar 's nachts goed uitgerust kan worden om er de volgende dag weer in te vliegen. Het lekkere eten wordt driemaal per dag verzorgd door een fantastische kookploeg. 

Speelweken

Een fantastisch Crefi zomerkamp beleven, maar zonder overnachting? Het kan! Een aantal jaar geleden begon Crefi met speelweken: 5 dagen lang spelen en genieten, maar wel elke avond thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 17 uur. Deelnemers kunnen er terecht van 8 uur ’s morgens. ’s Avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Van spelen krijg je honger. Daarom zorgen we voor een elfuurtje, een warm middagmaal en een vieruurtje. Er wordt wel verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Welk kamp of speelweek je ook kiest, je wordt sowieso meegezogen in een fantastisch verhaal. Een rollercoaster aan avonturen, waar jij als deelnemer ook je eigen zegje in hebt. Op een Crefikamp bepaal jij mee het verloop van de week! Om de keuze een tikkeltje te vergemakkelijken, verdeelden we al deze kampen over handige categorieën: knutselen, foto en film, creatie, spannend, dieren, circus, thema, spel, theater, laboratorium en muziek!

Alle Zomerkampen & Speelweken    Meerwaarde    Prijzen en kortingen

Generatie-zomerkampen   Inclusie-zomerkampen    Algemene voorwaarden

Kookploegen gezocht  Evaluatieformulier zomerkampen & speelweken 2014

       
             u bent hier            

crefi vzw

stiekem toch een Vlaamse Jeugddienst

 

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Crefi vzw, Vlaamse jeugddienst, opgericht door de Gezinsbond vzw

© 2014 crefi vzw — website door vliegwerk